Vakantie Portugal Martinhal Sagres Beach Family Resort Luxury Villas in Sagres

Vakantie Algarve in de plaats Sagres – Martinhal Sagres Beach Family Resort Luxury Villas

Artikelnummer: 7bba05cc04df Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Boek nu uw 8-daagse reis naar Sagres Portugal bij Andolives.nl en verblijf in Martinhal Sagres Beach Family Resort Luxury Villas voor maar €1356.92 perPerson

Een van de absolute toppers uit ons aanbod: het meermaals bekroonde Martinhal Sagres Beach Family Resort is fantastisch gelegen aan een prachtige strandbaai 'op de hoek' van de Algarve en het natuurgebied Costa Vicentina. Op dit uitgestrekte resort bevinden zich een kleine vijftig luxe villas, prachtig gelegen met veel pricacy en elk met een ruime eigen tuin en een privé zwembad. Alle villa's zijn verschillend van ontwerp en inrichting.
Het resort bestaat verder uit het stijlvolle hotel Martinhal en Martinhal Village (zie elders op onze website). De naam van het resort verraadt al dat je hier op de beste plek bent voor een geweldige gezinsvakantie, maar ook couples en sportliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken. De ruime en lichte opzet van het resort maakt dat de Atlantische Oceaan haast een onderdeel van het resort vormt, heel bijzonder. Met daarnaast de fraaie architectuur en de inrichting in modern design is een sfeervol verblijf verzekerd.
Het eersteklas